Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

Egyéb Kezeléseink

Izzadás kezelése

Nagyon zavaró és a mindennapi életet megnehezítő probléma a hónaljakban fokozott mértékben jelentkező izzadás. Gyorsan és fájdalommentesen szabadulhat meg a zavaró, mindennapos problémát jelentő érzéstől. A hatás már pár napon belül érezhető, az első hét után pedig teljesen megszűnik az izzadás.

Részletek
Aqualyx zsírbontás injekciós kúrával

Az Aqualyx injekció jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovalgónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férifaknál a mell elzsírosodása esetén is hatékonyan használható.

Részletek
Visszér, seprűvéna kezelése

A bőrfelszínen jelentkező és elsősorban esztétikai problémát okozó értágulatok kezelésére az Nd:YAG lézer kitűnő lehetőséget biztosít nem csak a seprűvénák, de a mélyebben lévő erek kezelése esetén is. A lézer fénye elnyelődik az erekben található hemoglobinban, mely kicsapódik, a megsérült hajszálér pedig hamarosan felszívódik.

Részletek
Tetoválás eltávolítás

Az Nd:YAG lézer Q-kapcsolt módban kiválóan alkalmas mind a sötét tetoválófestékek (kék, indigó, barna, fekete), mind az ajaktetoválások és szemöldöktetoválások eltávolítására is.

Részletek
Tartós szőrtelenítés IPL villanófénnyel

A végleges szőrtelenítés során a rádiófrekvenciás (RF) és nagyenergiájú fény (IPL) energia kiemelkedő hatékonysággal és sokkal biztonságosabban használható.

Részletek
Fejbőr / hajhullás kezelése

Feltöltés alatt!

Részletek
Kézfej fiatalítása

Feltöltés alatt!

Részletek