Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

AQUALYX - Zsírbontás injekció kúrával Nőknek és Férfiaknak

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2020/07/aqualyx_cover_kezeles_web.jpg

Aqualyx zsírbontó injekció

A helyi zsírlerakódásokat eddig csak zsírleszívással lehetett eltávolítani, ami komoly műtét, hosszú gyógyulási idővel és fájdalommal jár.

Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovalgónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást.

Férifaknál a mell elzsírosodása esetén is hatékonyan használható.

Hogyan hat az Aqualyx?

Az Aqualyx mikro-zselatnios oldat fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből.

Hogyan történik az Aqualyx kezelés?

Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetben. A 20-30 perces kezelsé mégsem fáj a hatóanyaghoz kevert kis dózisú lidocainnak köszönhetően.

A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.

Nem rejt valamilyen veszélyt a kezelés?

Az Aqualyx kifejlesztése mögött 4 évnyi kutatás és tapasztalat áll - eddig több, mint 2 millió ampullányit injekcióztak be szakértő kezek páciensekbe, gyakorlatilag mellékhatások nélkül.
A szervezet túlterhelését elkerülendő meg van határozva a befecsekendőzhető anyag maximuma.

A kezelt terület átmenetileg - néhány napig érzékeny lehet, esetleg kipirosodás, csomósodás tapasztalható - ezek a tünetek is pár nap alatt elmúlnak. A szervezet kiválasztási folyamatait gépi kezelésekkel segíthetjük.

A kezelési kúrát orvosi konzultáció előzi meg, ahol megismertetjük pácienseinkkel az eljárást, aki eldöntheti, hogy szerené-e igénybe venni, illetve orvosa is felméri, hogy megfelelő-e számára a kezelés.