Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

Bőrgyógyászati kezeléseink

Bőrbetegségek diagnosztikája és kezelése

Acne (pattanásos bőr) kezelése bármely stádiumában. Bőrfelszín különböző típusú (gomba, baktérium, vírus) fertőzései. Ekcémás és allergiás bőrfolyamatok. Értágulatok bármely testrészen. Rosaceás bőr. Hegesedett bőrfelszín egyenetlenségeinek javítása. Szemölcsök, anyajegyek, haemangiómák eltávolítása.

Részletek
Akne – pattanásos bőr kezelése

Az akne az emberi populáció 90%-át érinti valamikor életük folyamán. Kialakulása több tényezőre vezethető vissza: genetika; a faggyúmirigy kivezető csövében létrejövő fokozott elszarusodás; hormonális változás; egy a faggyúmirigyben élő baktérium (propionibacterium acnes) túlburjánzása; hormonális tényezők.

Részletek
Anyajegyek szűrése és eltávolítása

Az utóbbi évtizedekben a bőrrákok gyakorisága szinte minden korosztályban folyamatos növekedést mutat. Ezért nagyon fontos az anyajegyszűrés mert a bőrdaganatok (a melanoma is) idejében felismerve, csaknem minden esetben gyógyíthatóak.

Részletek
Fibróma, anyajegy, szemölcs eltávolítása

A magyar nyelvben a bőrön lévő elváltozások megnevezésére sokféle kifejezés létezik, de ezeket nem mindig lehet orvosi meghatározásokkal azonosítani. Fontos, hogy minden eltávolítani kívánt növedéket egyenként megvizsgáljunk és eldöntsük, melyik eljárás a legmegfelelőbb.

Részletek
Tűzfolt (haemangióma) eltávolítása

Ez a gyakori rendellenesség, mely sokszor az arcon vagy egyéb testfelszínen helyezkedik el. Az elváltozást kitágult hajszálerek, kapillárisok szövevényes hálózata adja.

Részletek
Benőtt köröm műtéti és lézeres megoldása

Nagyon gyakori bőrgyógyászati probléma, melyet szinte minden ember megtapasztalt már életében, hogy valamelyik I. vagy II. lábujj egyik körömszéle érzékennyé, fájdalmassá és kissé gyulladttá válik.

Részletek
Rosacea kezelés

A rosacea gyakori bőrbetegség, aminek az okát nem ismerjük. Az emberek 2-10 %-át érinti. Mivel leggyakrabban az arcon, állon, homlokon, fülön megjelenő, kipirulással és akár pattanás-szerű tünetekkel is jár, igy komoly pszichés gondokat okozhat.

Részletek
ZO Skin Health

ZO® SKIN HEALTH = PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS = Bőrterápiás és bőrápoló rendszer. Célja a bőr egészséges működésének helyreállítása és fenntartása egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellet. A Zo Skin rendszer a bőrt sejtszinten tudja befolyásolni a helyes működési irányba.

Részletek
Selvert Thermal Switzerland

A Selvert Thermal Switzerland kozmetikai márka a bőr otthoni ápolásához szükséges termékek széles választékát kínálja, melyek a vendégek legmagasabb elvárásainak is megfelelnek. Ismerje meg Ön is a Selvert Thermal Switzerland hatékonyságát!

Részletek