Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

ZO Skin Health

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2019/05/zoskin_cover.png

Ez az a kezelési rendszer , amit szinte minden problémás bőr esetén alapból használni kellene . Legyen az valamilyen krónikus kóros működés (akne, seborrhoea, rosacea, egyenetlen pigmentáció stb.), vagy „csupán” az öregedésből adódó romló állapot.

A speciális hatóanyagok, antioxidánsok , vitaminok, gyulladáscsökkentők különböző hatáserősségű készítményeivel szinte minden problémánál meg lehet találni azt a kombinációt , amellyel a bőrt sejtszinten lehet befolyásolni a helyes működés irányába . Így nem egy tüneti vagy ápoló kezelést célzunk meg , hanem a megváltozott működés eredményezi állapot megváltozását.

A mindennapi használatnak köszönhetően az állapotjavulás folyamatos ellentétben a rendelőkben végzett kezelésekkel.

Minden más problémát célzó kezeléssel kombinálható (botox, töltések , vékony szálas kezelések stb.), de számítani lehet arra , hogy azokból kevesebbre, ritkábban lesz szükség , mivel a ZO kezelés nemcsak a felszínre , de a kötőszöveti rendszerre is erőteljes hatással van.

A ZO rendszer használatának munkamenete egy otthoni bőrápolás fázisaira hasonlít , azonban nem szabad azt a hibát elkövetni , hogy egy jó minőségű kozmetikum családnak tekintjük.

A kezelés első lépése egy orvosi bőrállapot felmérés , az elvárások és igények tisztázása.

Itt kell azt megbeszélni , hogy a páciens , milyen intenzitású kezelést szeretne, vagy tud bevállalni.

Az intenzívebb kezeléseknél az első időszakban átmeneti kellemetlenségeket tapasztalhat – a bőr kipirosodik, húzódik, hámlik – , azonban ezután a megváltozott működésnek köszönhetően drámai javulás érezhető, látható .
A kezelés során szükség lehet orvosi kontrollra , konzultációra , amikor a megváltozott állapothoz , vagy esetleg igényekhez (pl. nyaralás) igazítjuk a kezelés folyamatát.

A technológia használata nem csak az állapot javítását , hanem az elért eredmények megtartását is eredményezi.

További információkat a zoskinhealth.hu honlapon találhatnak.