Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

Tetoválás eltávolítás

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2019/05/tetovalas_eltavolitas_cover.png

Q - kapcsolt Nd - Yag lézerrel hatékony megoldást tudunk nyújtani a nem kívánt tetoválások tartós make-up és pigmentfoltok eltávolításában. A kétféle hullámhossznak köszönhetően sötét és színes tetoválások egyaránt kiváló eredménnyel kezelhetőek, a Q kapcsolás pedig erőteljes és azonnali lézerenergiát juttat a bőrfelszín alá.
Az okozott energiasűrűségű fix fénynyaláb behatol a bőrfelszín alá mintegy 6 milliszekundum ideig és ott azonnal kölcsönhatásba lép a kromofórokkal (pigment tartalmú sejtekkel). A pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak. Ezek a felrobbant pigment darabkák a nyirokrendszerből például izzadás, illetve makrofágok emésztő tevékenysége által fognak távozni. A pigment egyre világosabbá válik és a végén fokozatosan eltűnik. Mivel a normál szövetekben az 1064 nm lézerfény nem nyelődik el, a sejtszerkezet sértetlen marad és nem lép fel semmiféle elváltozás.

Alkalmazási lehetőségek

• különböző színű tetoválások eltávolítása
• kozmetikai tetoválások eltávolítása, korrigálása (szemöldök-, szemhéj-, szájtetoválások)
• időskori pigmentfoltok kezelése

A tényleges kezelést orvosi konzultáció és próbakezelés előzi meg. A kezelt területtől és elváltozástól függ, hogy hány alkalommal és milyen időközönként szükséges megismételnünk a beavatkozást. A kezelést követően rövid felépülési idővel kell számolnunk.