Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

Izzadás kezelése

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2020/06/izzadas_kezeles_cover.jpg

Izzadás kezelése

A fokozott mértékű izzadás nagyon kellemetlen és a mindennapi életet megnehezítő probléma lehet. Kezelésünkkel gyorsan és fájdalommentesen szabadulhat meg ettől a zavaró érzéstől! 

Hogyan hat?

A hónalji izzadás esetén a ránctalanításra is használt botox injekciós alkalmazása forradalmi változást jelent. A botulinum toxin lokális beadása megszünteti a fokozott verejték-elválasztást, mivel gátolja az izzadságot termelő ekkrin mirigyek működését.

A kezelés menete

A kezeléshez nem szükséges helyi érzéstelenítés, mivel a hónalj területe nem érzékeny az injekciós kezelésre, fájdalommal nem jár! A hosszú ideig, 10-12 hónapig tartó hatás érdekében kb. 20-30 ponton kell kis mennyiséget a bőr felszíne alá juttatni.

A kezelés időtatama kb. 20 perc, a mindennapi tevékenységek azonnal folytathatók, ezért akár egy ebédidőben is elvégezhető a kezelés.

A kezelés hatására már pár napon belül is csökken az izzadás, majd 1-2 hét után megszűnik. Ennek oka, hogy a botulinum toxin gátolja az úgynevezett "ekkrin" típusú verejtékmirigyek működését. A kezelés hosszú ideig - 10-12 hónapig is eltarthat.

A kezelés a hatás gyengülése után biztonsággal megismételhető.

A hónali izzadás megszüntetésével elkerülhetőek a dezodorok és stiftek használata, melyek alumíniumot, mesterséges illatanyagokat vagy tartósítószereket tartamaznak!

Milyen területekre ajánlott?

A kezelés a hónalj, a tenyér és a talp területén is akalmazható.

Miért ajánljuk a hónalji izzadás kezelést?

  • gyors, kényelmes, fájdalommentes kezelés az izzadás megszüntetésére vagy jelentős csökkentésére
  • nincsenek mellékhatások
  • a mindennapi tevékenység azonnal folytatható
  • elkerülhető az ártalmas, vagy csak gyengén ható dezodorok és stiftek használata
  • hosszú ideig tartó hatás: akár 10-12 hónap

Mellékhatások:

A kezelés nem jár sérüléssel, felépülési időt nem igényel, a fájdalom minimális. A vendégeink a gyors beavatkozás után azonnal visszatérhetnek mindennapi tevékenységeikhez.

A kezelés után 4-5 napig kerülendő minden olyan tevékenység, mely izzadással, vagy fokozott  vérkeringéssel jár: sportolás, napozás, forró fürdőzés, szolárium, szauna, infrakabin, stb.