Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

Fejbőr / hajhullás kezelése

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2019/05/fejbor_hajhullas_cover.png

Azt, hogy kinek milyen a hajkoronája, rengeteg tényező befolyásolja! Elsősorban genetikai örökségünk a ludas, de természetesen nagy hatással van rá életmódunk, egészségi állapotunk és az, hogy mennyi energiát fordítunk hajunk ápolására! A hajhullás alapvetően egy természetes folyamat, egészen addig, míg az elhullott hajszálak helyére újak nőnek. Akkor beszélhetünk kóros hajhullásról, kopaszodásról, ha az új hajszálak növekedése elmarad.

A Guna Biolifting hajhullás elleni, hajnövekedést serkentő kezelés a jól ismert eljárásokkal szemben egy sokkal kevésbé drasztikus vagy fájdalmas eljárás. Hatására a hajhullás megszűnik, a problémás területeken, ahol a haj jelentősen megritkult, a hajszálak újra növekedésnek indulnak!

Mivel végzik a kezelést?

A kezelés során bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm), Dermaroller-rel, a Guna Inc. saját szabadalmaztatású tű nélküli technikájával a gunaphoresis-szel vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel (elektroporátor, iontoforézis, ultrahang) dolgoznak Guna - Biolifting kezelésben gyakorlott orvosaink, kozmetikusaink.

Beszéljünk a számokról!

Átlagosan 8-10 egymást követő kezelés javasolt a kívánt hatás elérése érdekében.

Milyen rendszerességgel kell a kezeléseken részt venni?

Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Guna - Biolifting hajhullás, hajritkulás elleni kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente - évente egy emlékeztető kúra ajánlott a Guna hatás megőrzésére.