Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

ZO Skin Health

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2019/05/zoskin_cover.png

„A bőrproblémák kezelését sejtszinten kell elkezdeni.”

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS - ZO® SKIN HEALTH

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik.

A ma ismert bőrápolási filozófia minden népszerűsége ellenére alkalmatlan a bőr egészségének  helyreállítására!

A jelenlegi megközelítés csupán a bőrfelszínt célozza meg olyan termékekkel, amelyeknek csak némi komfortérzetet adnak, illetve egy felszíni probléma – például bőrszárazság – gyors enyhülését képesek előidézni. A legtöbb terméknek öregedésgátló hatása például tudományosan nem bizonyított, és az úgynevezett előnyökről, amelyekkel dicsekednek, erős fenntartásokkal kell beszélnünk.

Ezek a termékek alkalmatlanok arra, hogy a bőrre sejt szinten hatást gyakoroljanak. Sok felhasználót ugyanakkor meggyőznek a reklámok, és a termékeket abban a reményben vásárolják, hogy megtalálták a valódi megoldást minden bajukra. Nincsenek tisztában azzal, hogy bőrük problémájának az adott életkorban milyen szükségletei lehetnek.

A jelenleg a piacon létező bőrápolási módszerek alternatívája olyan termékrendszer kell, hogy legyen, amelynek jól körülhatároltak a céljai, és könnyen követhető fázisokból áll, az eredmény pedig viszonylag rövid idő alatt nyilvánvalóvá válik. Szükséges továbbá, hogy egyénre és problémára szabottan adható, valamint orvos által kontrollált legyen a nagy hatékonyságú hatóanyagok alkalmazása és a legjobb várható eredmény érdekében, a XXI. századi tudományos eredményeket felhasználva pedig sejt szinten hasson a bőr működésére.

A ZO® Skin Health az első a bőrgyógyászati készítmények piacán, mely termékeivel ezeknek az elveknek maradéktalanul megfelel.

Ez az a kezelési rendszer, ami minden problémás bőr esetén ajánlható. Legyen az valamilyen krónikus kóros működés (akne, seborrhoea, rosacea, egyenetlen pigmentáció, érzékeny bőr stb.), vagy „csupán” az öregedésből adódó romló állapot. 

A Zo Skin bőrápolási rendszer nem csupán egy jó minőségű kozmetikum család - annál sokkal több! A Zo Skin rendszer a bőrt sejtszinten tudja befolyásolni a helyes működési irányba. Tehát nem csak tüneti vagy ápoló kezelést nyújt, hanem a bőr működését is megváltoztatja.

Zo Skin konzultáció: a kezelés első lépése egy orvosi konzultáció - bőrállapot felmérés, az elvárások és igények tisztázása. Itt kell azt megbeszélni, hogy a páciens, milyen intenzitású kezelést szeretne, vagy tud bevállalni. Az otthoni ápoláshoz szükséges, egymásra épülő termékek összeállítása mindig az adott probléma alapján, egyénileg történik.

Az intenzívebb kezeléseknél az első időszakban átmeneti kellemetlenségeket tapasztalhat – a bőr kipirosodik, húzódik, hámlik –, azonban ezután, a megváltozott működésnek köszönhetően drámai javulás érezhető, látható.

A kezelés során szükség lehet orvosi Zo Skin kontrollra, konzultációra, amikor a megváltozott állapothoz vagy esetleg igényekhez (pl. nyaralás) igazítjuk a kezelés folyamatát.

A speciális hatóanyagok (pl. retinol), antioxidánsok, vitaminok, gyulladáscsökkentők különböző hatáserősségű készítményeivel szinte minden problémánál meg lehet találni azt a kombinációt, amellyel a bőrt sejtszinten lehet befolyásolni a helyes működés irányba.

Zo Skin terápiák:

 • akne / pattanásos bőr 
 • pigmentfoltok
 • öregedés jelei
 • rosacea
 • napkárosodás
 • érzékeny bőr
 • testápolás

Zo Skin terápia lépései:

 • Bőrelőkészítés
 • Bőrterápia
 • Fényvédelem
 • Kiegészítő termékek

A Zo Skin terápiás rendszer minden más esztétikai problémát célzó kezeléssel is kombinálható (ránckezelés botulinum toxinnal, hyaluronsavas ráncfeltöltés, vékonyszálas kontúrterápia, BioNutriLift, Nanosoft szemkörnyék fiatalítás).