Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

Ajakfeltöltés

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2020/07/ajakfeltoltes_kezeles_cover.jpg

Sok embert zavarhat , hogy ajkai keskenyek , nem elég teltek (ez lehet csak az egyik ajak is).

Ennél a beavatkozásnál lehet a kontúr kialakításával kezdeni, mely technikailag a ráncfeltöltésre hasonlít, majd az ajak mennyiségi szövetpótlása következhet. Ilyenkor kicsit mélyebbre juttatjuk a teltséget fokozó anyagmennyiséget. Egyes esetekben elég lehet a kontúr kiemelése is és nem kell volument pótolni . Szintén javíthat az ajak formáján az orrsövény aljától a felső ajak tetejéhez futó két sánc megemelése. Minden részletet a konzultáción egyeztetünk!

Fontos , hogy a cél legyen reális és a meglévő helyzet javítását célozzuk meg, ne idealisztikus új ajkakat akarjunk kapni . Általában az irreális túlzó igény hozza létre a nevetséges és hátborzongató „kacsacsőr-szerű” eredményeket . Ha nem esünk túlzásba , biztosan elégedettek leszünk az eredménnyel !

Az ajakfeltöltés fájdalmas beavatkozás lenne, ezért a fogászatban is használatos vezetéses érzéstelenítést alkalmazunk . A kezelés következtében duzzanat alakul ki, melynek elmúltával (3-4 nap) látható a hosszantartó eredmény.

A ránc és az ajakfeltöltésre is vonatkozik , hogy amennyiben szükséges 10-14 nap múlva lehet még javítást végezni. Tehát, ha egy redő nem simult el úgy ahogy szeretnénk , és javítható, akkor pótolható a hiány. Ez vonatkozik az ajkakra is.