Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

Arckezeléseink

Bio Nutri Lift kezelés

A francia Filorga cég Bio Nutri Lift kezelése egy speciális volumenpótlás, amely egyesíti az arclifting hatást és a bőrmegújulást, tehát egyszerre hat a bőr szerkezetére és minőségére is. Ezáltal minden eddiginél nagyobb lehetőség van az arc formázására, a hiányzó zsírszövet és kötőszövet pótlására, illetve ezzel egy időben a bőr minőségének javítására is.

Részletek
Ráncfeltöltés, volumenpótlás

A térfogatpótlásoknál használt hyaluronsav félszintetikus anyag, mivel a tartósság érdekében különböző struktúrákban kereszkötéseket tartalmaz. Vékony injectiós tűvel a ránc vonala alá juttatjuk be a töltőanyagot, ezáltal megszűnik vagy jelentősen csökken a redő mélysége.

Részletek
Ajakfeltöltés

Sok embert zavarhat , hogy ajkai keskenyek, nem elég teltek (ez lehet csak az egyik ajak is). Ennél a beavatkozásnál lehet a kontúr kialakításával kezdeni, mely technikailag a ráncfeltöltésre hasonlít, majd az ajak mennyiségi szövetpótlása következhet. Ilyenkor kicsit mélyebbre juttatjuk a teltséget fokozó anyagmennyiséget.

Részletek
Ránckezelés botulinum toxinnal

A Botulinum toxin, vagy elterjedtebb nevén a „botox-kezelés” a leghatékonyabb megoldás a mimikai ráncok okozta problémákra.

Részletek
NANOSOFT™ szemkörnyék fiatalítás NCTF szérummal

A szemkörnyéki nanotűs, NCTF szérumos kezelés 59 féle hatóanyagot tartalmaz. Csökkenti a szem alatti karikákat, ráncokat, megerősíti a kötőszövetet, feszesíti a bőrt. Kiváló alternatívája lehet a szem alatti terület feltöltésére, ha a hyaluronsavas feltöltés még nem szükséges vagy nem lehetséges.

Részletek
Vékonyszálas kontúrterápia - műtét nélküli arcfiatalítás biofonallal

A vékonyszálas kontúrterápia során vékony tűkkel a bőrbe juttatunk felszívódó, antiallergén szálakat, melyek segítik a megereszkedett arckontúr feszesebbé tételét, illetve hosszú időn keresztül serkentik a kötőszövet kollagén és elasztin termelését.

Részletek
Vékonyszálas kontúrterápia COG (fogazott) bioszálakkal

Feltöltés alatt!

Részletek
Ashley frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés

A kezelőfejen lévő mikrotűk a bőrfelszín sérülése nélkül, pontosan irányítva, nagy sűrűségű energiát tudnak átadni a bőr mélyebb rétegeiben. Az átadott energia hatására fokozódik az elasztin és kollagén termelése, a kötőszövet- és izomréteg megerősödik. Heges, pattanásos bőr állapotának javítására és a striák kezelésére is kiválóan alkalmas.

Részletek
IPL - villanófény kezelések (Fotorejuvenáció)

Feltöltés alatt!

Részletek
Rosacea kezelése

A rosacea gyakori bőrbetegség, aminek az okát nem ismerjük. Az emberek 2-10 %-át érinti. Az orron, orcákon, állon és szemek körül értágulatok jelennek meg, melyek később begyulladhatnak.

Részletek
Frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés

A szén-dioxidos lézeres bőrfiatalítás során egy sűrű ponthálózatot égetünk a bőrfelszínre. A bőr megújul, miközben a mélyebb rétegekben található kollagént és elasztint termelő bőrszövet működése fokozódik.

Részletek
Tartós arcemelés HAPPY LIFT™ szálakkal

Látványosan és hatékonyan emeli meg az arc megereszkedett részeit anélkül, hogy a természetes arcvonások megváltoznának. A beavatkozás apró, tüskékkel ellátott vékonyszálakkal történik melyek nem csak megemeli a bőr alatti szöveteket, de a kollagén termelődését is serkentik.

Részletek
Gyémántfejes mikrodermabrázió

Feltöltés alatt!

Részletek