Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

ZO Skin Health

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2019/05/zoskin_cover.png

Ez az a kezelési rendszer, ami minden problémás bőr esetén ajánlható. Legyen az valamilyen krónikus kóros működés (akne, seborrhoea, rosacea, egyenetlen pigmentáció stb.), vagy „csupán” az öregedésből adódó romló állapot. 

A speciális hatóanyagok, antioxidánsok, vitaminok, gyulladáscsökkentők különböző hatáserősségű készítményeivel szinte minden problémánál meg lehet találni azt a kombinációt , amellyel a bőrt sejtszinten lehet befolyásolni a helyes működés irányába . Így nem egy tüneti vagy ápoló kezelést célzunk meg , hanem a megváltozott működés eredményezi állapot megváltozását.

A mindennapi használatnak köszönhetően az állapotjavulás folyamatos ellentétben a rendelőkben végzett kezelésekkel.

Minden más problémát célzó kezeléssel kombinálható (botox, töltések , vékony szálas kezelések stb.), de számítani lehet arra, hogy azokból kevesebbre, ritkábban lesz szükség , mivel a ZO kezelés nemcsak a felszínre, de a kötőszöveti rendszerre is erőteljes hatással van.

A ZO rendszer használatának munkamenete egy otthoni bőrápolás fázisaira hasonlít, azonban nem szabad azt a hibát elkövetni, hogy egy jó minőségű kozmetikum családnak tekintjük.

A kezelés első lépése egy orvosi bőrállapot felmérés, az elvárások és igények tisztázása.

Itt kell azt megbeszélni, hogy a páciens, milyen intenzitású kezelést szeretne, vagy tud bevállalni.

Az intenzívebb kezeléseknél az első időszakban átmeneti kellemetlenségeket tapasztalhat – a bőr kipirosodik, húzódik, hámlik – , azonban ezután a megváltozott működésnek köszönhetően drámai javulás érezhető, látható .
A kezelés során szükség lehet orvosi kontrollra, konzultációra, amikor a megváltozott állapothoz vagy esetleg igényekhez (pl. nyaralás) igazítjuk a kezelés folyamatát.

A technológia használata nem csak az állapot javítását, hanem az elért eredmények megtartását is eredményezi.

További információk: 

http://zoskinhealth.hu/elotte-utana/

http://zoskinhealth.hu/konzultacio/

http://zoskinhealth.hu/zo-orvosok/zo-termekek/