Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

AQUALYX - Végleges zsírbontás

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2020/07/aqualyx_cover_kezeles_web.jpg

Aqualyx zsírbontó injekció

A felesleges zsírpárnákat régebben csak zsírleszívással lehetett véglegesen eltávolítani, ami komoly műtét, hosszú gyógyulási idővel, fájdalommal és esetleges hegesedéssel járt.

Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony: jól kezeli a toka, a has, csípő, comb, derék, fenék területeit, de a térd,  felkarok, a hát és a nyak hátsó részén megjelenő zsírlerakódásokat is véglegesen megszünteti. 

Hogyan hat az Aqualyx?

Az Aqualyx oldat fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet, epesav hatóanyagot tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. A zsírsejtek végleg elpusztulnak - ellentétben más, mechanikus zsírbontó kezelésekkel! Az elpusztult zsírsejteket és a felesleges zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át kiválasztódnak, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. 

Hogyan történik az Aqualyx kezelés?

Az Aqualyx hatóanyagot mikro-injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe. A 20-30 perces kezelés nem fájdalmas, mivel a kezelés előtt érzéstelenítő krémet alkalmazunk, valamint a hatóanyag kis dózisú lidocaint is tartalmaz.

A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A változás a legtöbb esetben a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő. A kezelés a kis kiterjedésű, helyi zsírpárnák esetén alkalmazható, nagy mennyiségű zsírfelesleg esetén fogyasztásra nem használható!

Milyen területekre ajánlott?

  • toka
  • has
  • csípő
  • belső és külső comb
  • derék
  • fenék
  • térd
  • felkarok 
  • hát
  • nyak hátulsó területe

Nem rejt valamilyen veszélyt a kezelés?

Az Aqualyx kifejlesztése mögött több évnyi kutatás és tapasztalat áll - eddig több, mint 2 millió ampullányit injekcióztak be szakértő kezek páciensekbe, gyakorlatilag mellékhatások nélkül. A szervezet túlterhelését elkerülendő meg van határozva egy biztonságos, egyszerre beadható  maximális mennyiség.

A kezelt terület átmenetileg érzékeny lehet, esetleg kipirosodás, csomósodás tapasztalható, azonban ezek az enyhe tünetek pár nap alatt elmúlnak. 

A kezelési kúrát orvosi konzultáció előzi meg, ahol részletesen megismertetjük pácienseinkkel az eljárást, így eldöntheti, hogy szeretné-e igénybe venni, illetve orvosa is felméri, hogy megfelelő-e számára a kezelés.

A kezelés utáni teendők

A kezelést követő néhány napon át nem ajánlott a szolárium, szauna, forró fürdő használata, valamint az olyan sporttevékenységek, melyek fokozott izzadással járnak. A mindennapi tevékenységek a kezelés után azonnal folytathatók.

Betegség, láz, terhesség, valamint szoptatási időszak alatt a kezelés nem végezhető el!

Áraink: http://epi-derm.hu/arak/