Epi-Derm.hu
1021 Budapest, Hárshegyi út 2. Bejelentkezés: 09:00-18:00 +36 30 229 6262

Ráncfeltöltés, volumenpótlás

//epi-derm.hu/wp-content/uploads/2019/05/rancfeltoltes_cover.png

A térfogatpótlásoknál használt hyaluronsav félszintetikus anyag, mivel a tartósság érdekében különböző struktúrákban kereszkötéseket tartalmaz.

Vékony injectiós tűvel a ránc vonala alá juttatjuk be a töltőanyagot, ezáltal megszűnik vagy jelentősen csökken a redő mélysége.

Akár félszintetikus vagy szintetikus töltőanyagról is van szó, mindig felszívódó vagy lebomló anyagot használunk ! Praktikus nem megvárni a töltőanyag teljes kiürülését,hanem a kb. 50%-os kiürülésnél utántölteni a hiányzó mennyiséget. Így ugyan gyakrabban kell rákölteni (~12hónap), de ez ilyenkor kevesebbe kerül,mint a teljes hiányt pótolni és esztétikailag is egyenletes állapotot tart fenn.

Nem minden ráncot lehet tökéletesen eltüntetni (és talán nem is célszerű), mivel egyesek rendelkezhetnek olyan kötőszövetes struktúrákkal vagy hegekkel , melyek a ránc alját mélyebb szöveti rétegekhez horgonyozzák . Ilyenkor nem érdemes az ésszerűen beadható mennyiséget fokozni , mert nem kapunk jobb eredményt . Ezt a helyzetet már a vizsgálatnál tudjuk jelezni a páciensnek . Ennek ellenére az így elért eredmény is kielégítő javulást eredményez

Kiegészítő kezelés: Ajaktöltés