Magunkról

Dr. Szabó Gábordrszabogabor

Az orvosi egyetemet 1985-ben Szegeden végeztem, 1990-ben pedig Budapesten szakvizsgáztam bőrgyógyászat-kozmetológiából.

1991-ben kezdtem a magánpraxist, először Budapesten, majd mikor az ózdi BNG vezető főorvosa lettem, Ózdon, Miskolcon és Egerben. 1995 óta a bőrgyógyászatot kizárólag magánorvosként gyakorlom.

1994-ben szereztem meg lézergyógyászati képesítésemet. Lézerkezelésekkel szerzett gyakorlati tapasztalatokat Rubin, Erbium- és Neodimium-Yag lézerekkel alapoztam meg . 2005-ben ismerkedtem meg az ELOS technológiával, az ezzel szerzett jó tapasztalatok sarkaltak a továbblépésre.

A Syneron Galaxy készülék mind nagyenergiájú ELOS IPL mind dióda lézeres kimenetekkel is rendelkezik , így szőrtelenítés és fotorejuvenáció mellett , értágulatok , pattanásos bőr és mély ráncok kezelésére is alkalmas !

Az esztétikai bőrgyógyászatban a nagy energiájú fénykezelések csak egy kis szeletet jelentenek . Az invazív és non-invazív eljárások is nagyon gyors ütemben fejlődnek és egyre népszerűbbek a páciensek körében , mert látványos eredmények érhetők el velük . Oldalamon tájékoztatást kaphatnak ezekről a lehetőségekről is.

Dr. Szabó Gábor